Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 44 m²
Építési állapot új
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés hőszívattyús
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2018
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 7
Energetika aa++: <40% minimális energiaigényű
Lift van
Kilátás kertre,
Budapest VII kerületében, 300 m-re az Erzsébet körúttól, a belváros szívében, frekventált helyen, a Szövetség utcában újonnan épülő társasházban kínálom eladásra ezt az ingatlant, mely hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerével, alacsony rezsiköltségével valamint magas műszaki tartalmával megfelel a modern kor elvárásainak.
Az itt bemutatott ingatlan a hat emeletes ház első emeletén található. A lakás 40,65 nm + 5,5 nm erkély, mely az udvar kertje felé néz.
Az épület 46 lakásból, 1 üzlethelyiségből, és 46 gépkocsibeállóból álló társasház lesz.
A beépítés három pinceszintet, földszintet és 6 emeletet foglal magába.
A lakások alapterülete változatos, 40 nm alatti garzonlakások, 40-50 nm közötti kétszobás lakástípusok, 73 nm-es háromszobás és 86 nm-es lakások épülnek, szinte mind erkély vagy terasz kialakítással. 3 szintes teremgarázsban parkolóhely 4 millió forinttól vásárolható, illetve tároló is igény szerint.
A társasház mind a beépített anyagokban, mind pedig külső megjelenésében magas színvonalat fog képviselni.
A megfelelő kivitelezési fázisban kötött adásvételi szerződéseket követő különböző tematikájú műszaki egyeztetések teret adnak arra, hogy lakásaink a vevőink személyes igényei alapján készüljenek el (válaszfalak, elektromos kiállások, szaniterek, burkolatok módosítása illetve választása).
Átadása 2018 május 31.
A fővárosba nagy számban érkező turisták számára népszerű környék, a belváros kulturális és vendéglátóhelyei is pár perc sétára találhatóak. Ennek is köszönhetően az épülő ingatlanok vásárlása értékálló befektetést, a belvárosi pezsgését élvezni kívánó otthonkeresőknek kiváló választást jelentenek.
Közvetlen közelében gondozott park található játszótérrel. Számos kávézó, étterem mellett karnyújtásra van a Magyar színház is. A körút közelségének köszönhetően a 4-6-os villamos, illetve a ház közelében található több trolibusz megállója is.
A beruházó cég olyan cégcsoport tagja, amely az elmúlt 17 éveben Budapesten és vidéken számos lakóépületben megközelítőleg 1000 új otthont épített.

További kérdéseivel kapcsolatban várom jelentkezését a hét minden napján!

Ár

Eredeti irányár 34,4 M Ft
Akciós Irányár 33,4 M Ft (759 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Dominium Ingatlanközvetítő Iroda
Név Záhonyi-Molnár Szilvia
Telefon +36 20 318 3 Mutasd
Email zahonyi.szilvia@ Mutasd
alkalmi vétel